Sanderus'Thuis: hier begint jouw nieuw verhaal!

Sleidingedorp 4, 9940 Sleidinge

 

Omschrijving

Sanderus'Thuis: het einde van een hoofdstuk, het begin van jouw nieuw verhaal"
Ontdek het bijzonder project Sanderus'Thuis in het historische hart van Sleidinge.

Sanderus'Thuis omvat 26 wooneenheden die verscholen zitten achter de authentieke gevel.

Troeven

*Absolute topligging, midden in de gezellige dorpskern en badend in het groen
Sleidinge ligt op 10 km ten NW van Gent en is de groenste deelgemeente van Evergem.
Je woont bijna letterlijk onder de kerktoren en beschikt over een royale groene buitenruimte.
De gemeenschappelijke groenzone wordt ingericht als een natuurlijke belevingstuin waarin de oude bomen bewaard blijven en het zicht op de Sleinse Meersen beklemtoond wordt. Nergens komt het natuurgebied van de Sleinse Meersen zo dicht bij de dorpskern als hier.
Bovendien wordt dit een veilige en kindvriendelijke woonomgeving.

*Nieuwe mobiliteit
Trein, tram, bus en binnenkort ook een fietssnelweg, brengen Gent of Eeklo heel nabij.
Bovendien is er aandacht voor elektrische fietsen, wordt een deelwagen en laadinfrastructuur voorzien.
Auto's en elektrische fietsen rijden zijdelings aan en parkeren ondergronds. Alle voorzieningen worden genomen om de parking uit te rusten met laadpalen. Langsheen de inrit wordt tevens een overdekte fietsenstalling voorzien én een laadpaal voor een elektrische deelwagen.

*Comfort à la carte
vzw Sanderus'Thuis en i-Mens bieden een brede waaier aan comfortdiensten aan. Zo kunnen bewoners naar wens en op maat gebruik maken van o.a. kinderoppas, poetshulp, strijkdienst, elektrische deelwagen, pakjes- en boodschappenservice, alsook thuis- en overbruggingszorg.
Sanderus'Thuis maakt met zijn dienstverlening het verschil voor jong en oud!

*Circulair en ecologisch (BEN)
Sanderus'Thuis is doordacht ontworpen door Bast Architects & Engineers, een referentie in ecologisch en circulair bouwen. Er wordt gewerkt met bouwmaterialen die gezond zijn voor mens en goed voor de planeet. Alle materialen worden tevens geselecteerd in functie van kwaliteit en duurzaamheid.
Met hun E-peil E20 zijn de woningen klaar voor de toekomst!

*Architectuur voor het leven
De levensbestendige woningen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk kunnen mee-evolueren. Er wordt sterk ingezet op toegankelijkheid met bvb. drempelloze toegangen en brede gangen die praktisch zijn voor jonge ouders of minder mobiele ouderen. Bovendien worden de principes van 'universal design' gehanteerd om een zo breed mogelijke doelgroep te bereiken, vandaag en morgen.

*Leven in de brouwerij
Een spontaan praatje met de buren op het autovrije binnenplein, een zomerse barbecue in de ruime gemeenschappelijke tuin, een nieuwjaarsreceptie met de buurt in de voormalige cinema of een lekker kopje koffie op het zonneterras achter het SanderusHuis, want de authentieke gelagzaal heropent zijn deuren!
Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die de nieuwe buurt te bieden heeft. Bovendien beschik je als bewoners over een gemeenschappelijke ruimte van 50m²; ideaal voor een buurt- of familiefeestje op de site.

*Historisch erfgoed
Wat vroeger opgericht werd als 'cultuurcentrum avant la lettre', krijgt nu een nieuwe bestemming als levendige woonbuurt met respect voor de rijke geschiedenis en het waardevol erfgoed.
Met zijn Vlaamse regionalistische trapgeven, kanteeltjes, geritmeerde speklagen, stenen kruiskozijnen, boogvelden en groene glas in lood ramen, vormt het SanderusHuis samen met de spitse kerktoren de identiteit van het Sleinse dorpsbeeld.
De eigenheid van de authentieke gevel en de hellende dakvorm blijft behouden. De nieuwbouw die de straatgevel sluit, maakt met zijn moderne trapgeven een knipoog naar het rijke verleden.

Meer informatie
www.sanderus-thuis.be
magazine

Contact
Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie over dit bijzonder project: 09 258 11 44 of via info@verdegemvastgoed.be

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
nieuw type B03 Woning info op kantoor 2 21 m² - 88 m² -
nieuw type S14 Woning info op kantoor 3 16 m² - 134 m² -
nieuw type Z03 Woning info op kantoor 1 10 m² - 73 m² -

Verdieping 1

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
nieuw type B12 Appartement info op kantoor 2 7 m² - 84 m² -
nieuw type Z14 Appartement info op kantoor 1 8 m² - 76 m² -