Wonen in Residentie De Post is wonen in stijl en mét kwaliteit!

Hofbilkstraat 18, 9940 Evergem

 

Omschrijving

Vóór het postgebouw te Evergem, komt binnenkort een fraai nieuwbouwproject bestaande uit 6 hedendaagse appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 gelijkvloerse handelszaken te koop. Ook te koop aangeboden: een bestaand appartement en de bestaande Post die in functie blijft.

De ligging is hier een grote troef want zowel met de wagen als met het openbaar vervoer ben je snel op weg richting Gent en ommeland. Buurtwinkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en bloeiende horeca-zaken bevinden zich op wandelafstand.

Opvallend is de architecturale aanpak, met aandacht voor een licht en tijdloos design. Het geheel straalt rust uit die je terugvindt in de appartementen en handelsruimtes.
Door de open opstelling en de grote raampartijen is het in deze residentie heerlijk vertoeven. Wonen staat hier centraal. Het hoge comfort vertaalt zich verder in het gebruik van efficiënte, vooruitstrevende technieken, waarbij ieder appartement zal worden voorzien van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en balansventilatie.

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht Appartement info op kantoor 2 - 103 m² - -
verkocht Appartement info op kantoor 2 - 117 m² - -
in optie Handelszaak info op kantoor 2 - - - -