Wonen in Residentie De Post is wonen in stijl en mét kwaliteit!

Hofbilkstraat 18, 9940 Evergem

 

Omschrijving

-- LAATSTE 2 APPARTEMENTEN TE KOOP --

Vóór het postgebouw te Evergem, verrijst een fraai nieuwbouwproject bestaande uit 6 hedendaagse appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 gelijkvloerse handelszaken. Ook te koop aangeboden: een bestaand appartement (verkocht) en de bestaande Post die in functie blijft.

De ligging is hier een grote troef want zowel met de wagen als met het openbaar vervoer ben je snel op weg richting Gent en ommeland. Buurtwinkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en bloeiende horecazaken bevinden zich op wandelafstand.

Opvallend is de architecturale aanpak, met aandacht voor een licht en tijdloos design. Het geheel straalt rust uit die je terugvindt in de appartementen en handelsruimtes.
Door de open opstelling en de grote raampartijen is het in deze residentie heerlijk vertoeven. Wonen staat hier centraal. Het hoge comfort vertaalt zich verder in het gebruik van efficiënte, vooruitstrevende technieken, waarbij ieder appartement zal worden voorzien van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en balansventilatie.

Deze appartementen staan garant voor finesse en hoge kwaliteit, bijna ongezien bij nieuwbouwprojecten.

U zoekt een nieuwe thuis of een investering appartement?
Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor voor meer informatie of een bezoek ter plaatse: 0468 29 94 24 (Jan), 09 258 11 44 of via info@verdegemvastgoed.be 

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht Appartement info op kantoor 2 - 103 m² - -
verkocht Appartement info op kantoor 2 - 117 m² - -
verkocht Handelszaak info op kantoor 2 - - - -