Karaktervolle woning met 3 à 4 slaapkamers centrum Gent

Duplex voor € 850

Molenaarstraat 1, 9000 Gent
Ref: VH_Gent_Molenaarstraat 1
3 slaapkamers
1 badkamer
EPC: 525 kWh/m2

Omschrijving

Centraal gelegen duplex appartement in het hartje van Gent. De ligging is een hier ideaal. Diverse winkels, scholen en horecazaken zijn op wandelafstand te bereiken. Het appartement is centraal gelegen, maar toch geniet u van de rust door het water dat langs de Molenaarsstraat stroomt. Het pand heeft ook een uniek uitzicht op de vier prachtige en historische torens van Gent.

Het appartement straalt een bepaald karakter uit door het behoud van de authentieke elementen, de houten balken, de hoge plafonds en de raampartijen. Er zijn heel wat mogelijkheden om de verschillende ruimtes een eigen inkleding te geven.

Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping boven de bakkerij. U betreedt de woning via de inkomhal met een vaste trap naar het eerste verdiep. Er is een gedeelde ingang die zich bevindt aan de zijkant van de bakkerij. Via de overloop kom je tot bij de compacte keuken. Naast de keuken vind je de badkamer die recentelijk vernieuwd is. Hier kan je een toilet, douche en wastafel terugvinden. Via de trap in de keuken bereik je het loftgedeelte. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze ruimte te benutten, enerzijds kan er een leefruimte van gemaakt worden en/of een grote slaapkamer.
Naast de keuken bevindt zich de eetkamer, nadien een ruime en lichtrijke leefruimte met kleine berging en een bureauruimte. Boven de leefruimte zijn er twee slaapkamers.

Voor meer info of een bezoek? Contacteer ons gerust op het nummer 09 258 11 44 of mail naar joy@verdegemvastgoed.be

Verdieping 1

Badkamer 1 douche, toilet, wastafel
Berging
Bureau
Eetkamer
Keuken 1
Leefruimte

Verdieping 2

Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
EPC n° 20210428-0002407983-RES-1
EPC waarde 525 kWh/m²
525
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs € 850,00
Huurwaarborg € 2.550,00
Bebouwing gesloten
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Panden in de buurt