Uniek pand met mogelijkheid tot kangoeroewoning

Woning voor € 950

Isabellastraat 9, 9961 Boekhoute
Ref: VH_Boekhoute_Isabellastraat 9
4 slaapkamers
2 badkamers
EPC: 469 kWh/m2

Omschrijving

Wilt u uw ouders langer zelfstandig thuis laten wonen? Of wilt u uw zoon of dochter op zichzelf laten wonen? Met een gerust hart en in alle privacy biedt deze woning de oplossing! 

Deze prachtige en rustig gelegen woning is opgedeeld in twee ruime woonentiteiten voorzien van een aparte ingang. De eerste woning bevindt zich op het gelijkvloers en betreden we via de inkomhal met apart toilet, waar u ook toegang heeft tot de garage en ruime kelder. De Leefruimte geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen.  Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de keuken, deze is voorzien van alle toestellen. Verder omvat het gelijkvloers nog een technische ruimte/wasruimte, 1 grote slaapkamer en een badkamer voorzien van ligbad, douche en meubel met twee wastafels.  

Er zijn twee mogelijkheden om de tweede woning te bereiken. Enerzijds is er een aparte trap aan de zijingang van het pand, anderzijds is er ook een toegang via de woning op het gelijkvloers met een trap die zich bevindt in de gang.  Hier bevinden zich 2 grote slaapkamers en een hobbykamer die ook kan worden gebruikt als dressing, bureau, fitness of logeerkamer, ... Een badkamer met douchebad, wastafel en toilet. Leefruimte met een open en volledig geïnstalleerde keuken. Daarnaast zijn er ook twee kleine opbergruimtes voorzien. Aansluitend aan de leefruimte is er een dakterras met prachtig uitzicht op de polders.  

Vooraan de woning hebt u voldoende parkeermogelijkheden, daarbovenop beschikt de woning over een inpandige garage. 

Deze ideale gezinswoning is gelegen op een heel rustige locatie nabij de dorpskern van Boekhoute. Perfecte omgeving voor iemand die houdt van rust en eindeloze mooie wandelingen langs de uitgestrekte weilanden. 

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of een bezoek ter plaatse als je deze buitenkans niet wilt laten schieten: 09 258 11 44 of joy@verdegemvastgoed.be 
 

Gelijkvloers

Badkamer 1 douche, ligbad, toilet, meubel met twee wastafels
Garage
Inkomhal
Kelder
Keuken 1 volledig geïnstalleerd
Leefruimte
Slaapkamer 1
Technische berging
Wc1

Verdieping 1

Badkamer 2 ligbad, toilet, meubel met 1 wastafel
Berging
Keuken 2 volledig geïnstalleerd
Leefruimte eerste verdieping
Overloop
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Slaapkamer 4
Terras
EPC n° 20130416-0001350840-00000016-1
Energieklasse label E
EPC waarde 469 kWh/m²
469
Keukentype Geïnstalleerd
Verwarming Aardgas
Beglazing Dubbel glas
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs € 950,00
Tuin aanwezig ja
Aantal garages 1
Bebouwing open
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 1

Panden in de buurt