Ruime woning met garage, tuin en 3 slaapkamers

Ruime woning met garage, tuin en 3 slaapkamers

Verkocht
Ruime woning met garage, tuin en 3 slaapkamers

kenmerken

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Totale opp. 307.85 ㎡
  • Bouwjaar 2017
  • Tuin/terras Ja

omschrijving

PROJECT RIDDERHOF
Het project Ridderhof situeert zich in de Kluizendorpstraat te Ertvelde/Kluizen. Op deze historische site die dateert uit het begin van de 17de eeuw worden aangename en hedendaagse woonentiteiten voorzien:

*4 zongerichte rijwoningen met 3 slaapkamers, tuin en garage
*3 appartementen

Kluizen is een klein en rustig dorp in Evergem: er is een lagere school, bakker, slager, een gezellig restaurant en café. Het waterspaarbekken in de buurt is een must voor de vliegvisser. De grotere supermarkten en andere voorzieningen zijn te vinden op een boogscheut. Met het openbaar vervoer (bus) kan je in korte tijd naar Gent en omstreken.
De woonentiteiten worden zo ingedeeld dat ze bestaan uit een groep van 3 appartementen of 2 appartementen met één handel gelijkvloers en een groep van 4 rijwoningen. De zuidkant bevindt zich aan de zijkant van de woningen en de voorkant van de appartementen. Het plan werd in functie hiervan opgebouwd, waarbij veel aandacht gaat naar optimale lichtinval.

Deze bel-étage woningen zijn zeer ruim. Er kan gekozen worden voor twee woontypes:
*woontype 1: een gelijkvloers verdiep dat bestaat uit een ruime garage / atelier / praktijkruimte. En op de verdiepingen (2de en 3de ) 3 slaapkamers.
*woontype 2: een gelijkvloers verdiep bestaande uit een garage in combinatie met een slaapkamer en badkamer. En op de 2de verdieping, 2 slaapkamers.
Zie plannen hieronder.

De woningen zijn ruim en zo ingedeeld dat je er kan genieten op de verschillende terrassen en in de tuin. De volledige eerste verdieping wordt omgeven door licht door grote schuivende raampartijen. De zithoek loopt visueel verder naar het terras, langs waar je ook de tuin kan betreden.
Woning 4 bevindt zich uiterst rechts in het project

Interesse? Neem gerust contact op voor een afspraak op kantoor (Jan: 0468 29 94 24)

wettelijke bepalingen

  • Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
  • Verkavelingsvergunning Nee
  • Overstromingsgevoeligheid Nee

technisch

  • Bebouwing Gesloten
  • Verwarming CV op gas

interesse?

contactpersoon

Jan Verdegem

0468 29 94 24 jan@verdegemvastgoed.be

Waardebepaling

Ben je van plan om je eigendom te verkopen? Dan is het van groot belang om jouw pand grondig naar waarde te schatten. Neem contact op met ons kantoor en ontdek onze professionaliteit.