Kanaal

twee ruime casco woningen

Kanaal

vanaf €245.000

ontdek betaalbaar en royaal wonen

woning in pastorijstijl

 

Bij binnenkomst in de woning leidt een inkomhal met gastentoilet je naar de royale leefruimte met grote raampartijen en een open keuken. Ook op het gelijkvloers is er het comfort van een inpandige garage. Op de bovenverdieping vind je 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Een vaste trap leidt naar de XL zolder, een veelzijdige ruimte die naar eigen wens kan worden ingericht als extra slaapkamers, hobbykamer of dressing. De zuidgerichte tuin is een aangename plek om te genieten van kostbare momenten met vrienden en familie.

 

woning in strakke stijl


Deze halfopen nieuwbouwwoning straalt moderniteit uit in een strakke stijl. Bij binnenkomst leidt een stijlvolle inkomhal met gastentoilet je naar de ruime leefruimte met grote raampartijen en een open keuken. Ook hier het comfort van een inpandige garage.
Op de bovenverdieping vind je 3 strak vormgegeven slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Een vaste trap brengt je naar de ruime zolder, een veelzijdige ruimte die je kunt inrichten als extra slaapkamers, hobbykamer, dressing, enz. met zuidgerichte tuin.

 

casco, ruwbouw-winddicht

De woningen worden ruwbouw-winddicht (casco) opgeleverd, voorzien van strakke zwarte aluminium ramen en poort. Jouw creativiteit krijgt alle ruimte om de verdere afwerking naar eigen smaak, dromen en budgetten te realiseren.

contactpersoon

Niels Raeman

0476 02 94 40 maak een afspraak

aanbod

omgeving

De koppelingsgebieden zijn te ontdekken pareltjes! 

Verkennen doe je op de mooi aangelegde paden. Je geniet er van een prachtig aangelegd natuurcompensatiegebied van 3ha tussen de dorpen en het havengebied.

 

Gare 55 (foto)

Verblijf, lees, ontspan, slaap, werk, vergader, onderneem en leef in een oud stationsgebouw met een hippe invulling. Doe zoals thuis en beleef de omgeving.

 

De drie 'bergen' van Rieme

Enkele onverwachte elementen in het landschap zijn de zogenaamde 'bergen' van Rieme. Door het landschap loopt de in de IJstijd gevormde zandrug (1) van Stekene tot Lembeke. Ook de gipsberg (2) is een opvallend reliëfelement en het resultaat van vroegere fosfaatindustrie. De put van Callemansputte werd uiteindelijk een berg (3) door baggerslib uit het kanaal Gent-Terneuzen.


Oorlogsgeschiedenis

Op een afgelegen plek langs het kanaal werden tijdens de Tweede Wereldoorlog tientallen Belgische burgers door de bezetter gefusilleerd. Na de oorlog werd deze plek ingericht als herdenkingsoord. Jaarlijks worden deze slachtoffers herdacht.


Mooie toekomst

De heraanleg van de dorpskern, nieuwe bestemmingen voor de kerk en het station, werkgelegenheid, meer en meer jonge gezinnen die er hun plek vinden, enz. maken van Rieme een 'plek voor de toekomst'.

interesse?

contactpersoon

Niels Raeman

0476 02 94 40 maak een afspraak

Waardebepaling

Ben je van plan om je eigendom te verkopen? Dan is het van groot belang om jouw pand grondig naar waarde te schatten. Neem contact op met ons kantoor en ontdek onze professionaliteit.