Cies

ruime, energiezuinige en weldoordachte woningen met optimaal comfort

Cies

koop nu aan 6% btw i.p.v. 21%*
vanaf €449.000

wordt cies jouw nieuwe thuis?

*laatste maanden om te kopen aan het verminderd btw tarief van 6% en bespaar tot 57.000 euro

 

Cies, is hét symbool van Ledeberg, een folkloristische reus die symbool staat voor de rokkebolle geschiedenis van deze bijzondere plek.

 

De woningen werden ontworpen in functie van optimaal comfort. Extra troef is de tuin, want deze zijn schaars in Ledeberg.

 

Deze plek belichaamt het beste van twee werelden: de sfeer van een dorp en de levendigheid van de stad.

 

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd in een ruime inkomhal, voorzien van een gastentoilet en een berging die voldoende plaats biedt voor (bak)fietsen en andere benodigdheden.

 

De lichtrijke leefruimte vormt het centrum van gezelligheid, met een open keuken die uitnodigt tot culinair plezier. Het keukeneiland biedt niet alleen praktische werkruimte, maar is ook een plek om samen te komen en te genieten van goede gesprekken. De eethoek en zithoek vloeien naadloos in elkaar over. Vanuit heb je directe toegang tot het terras en de tuin, waar je geniet van de buiten.

 

Op de verdiepingen bevinden zich de slaapkamers, variërend van 2 tot 4, en de badkamers, waarvan er 1 of 2 aanwezig zijn.

 

Dit is meer dan alleen een huis, het is een plek waar je je thuis kunt voelen.
 

contactpersoon

Delphine Vermaercke

0495 10 83 96 maak een afspraak

aanbod

woningen
nr.
slpk.
opp.
tuin
prijs
info
72
4
112,50m²
42,50m²
€520.000
nr.
slpk.
opp.
tuin
prijs
info
72a
4
109,50m²
38,60m²
€520.000
nr.
slpk.
opp.
tuin
prijs
info
72b
2
114,50m²
44,40m²
€449.000

een plek voor meerwaardezoekers

kwaliteitsvolle kijkwoning

kopen aan 6% - de voorwaarden

download

omgeving

Ervaar een unieke mix van stadse levendigheid en een gezellige, gemeenschapsgerichte sfeer. Gelegen aan de rand van het stadscentrum, behoudt deze buurt zijn eigen identiteit terwijl het profiteert van de nabijheid van alle voorzieningen die Gent te bieden heeft.

 

Ledeberg staat bekend om zijn gevarieerde architectuur, waar historische gebouwen naast moderne woningen staan. De straten zijn gevuld met charmante herenhuizen en karakteristieke rijtjeshuizen.

 

Lokale winkels, gezellige cafés en restaurants kleuren de straten. De wekelijkse zondagsmarkt op het Ledebergplein biedt een scala aan verse producten en is een ontmoetingsplek voor de buurt.

 

Bovendien zijn er tal van groene plekken, zoals het Ledebergpark en de Scheldeboorden, waar bewoners kunnen genieten van ontspannende wandelingen en buitenactiviteiten.

 

Qua mobiliteit is Ledeberg goed verbonden met het openbaar vervoer, met verschillende tram- en buslijnen die de buurt doorkruisen en je binnen enkele minuten naar het stadscentrum brengen.

 

Bewoners voelen zich sterk verbonden met hun buurt en zijn actief betrokken bij lokale initiatieven. Of het nu gaat om buurtfeesten, culturele evenementen of sociale projecten, er is altijd iets te doen.

 

Hier geniet je van het beste van twee werelden.

interesse?

contactpersoon

Delphine Vermaercke

0495 10 83 96 maak een afspraak

Waardebepaling

Ben je van plan om je eigendom te verkopen? Dan is het van groot belang om jouw pand grondig naar waarde te schatten. Neem contact op met ons kantoor en ontdek onze professionaliteit.