Zulma Rondas

a place for happy

Zulma Rondas

vanaf €479.000

landelijk of modern wonen in Oosteeklo

 

Geniet van de schoonheid van deze elegante en stijlvolle nieuwbouwwoningen, zowel strak modern als in tijdloze pastorijstijl.


Op wandelafstand van het dorp van Oosteeklo, in de Zulma Rondasstraat, worden meerdere luxueuze nieuwbouwwoningen gerealiseerd.


De woningen zijn rustig gelegen in een heerlijk dorp. Een oase van licht en ruimte gegarandeerd.


Tijdloze pastorijstijl of strak modern.


Kwalitatief, duurzaam en energiezuinig.

contactpersoon

Niels Raeman

0476 02 94 40 maak een afspraak

aanbod

omgeving

Oosteeklo, de poort tot de mooiste bossen van het Meetjesland. 

 

Een hecht dorp met een bruisend feest- en verenigingsleven. De centrale ligging in het Meetjesland maakt van Oosteeklo een ideale uitvalsbasis om te genieten van de omliggende natuur. Ook de steden Eeklo, Gent, Knokke en Antwerpen zijn makkelijk bereikbaar. 

 

Uniek is de abdijsite met de ludieke varkensommegang. Oosteeklonaars worden in de volksmond ‘virkens’ genoemd. Een titel die ze met trots dragen. Check zeker ook de Orde van de Smoutpot. Een heemkundig genootschap dat allerlei memorabele volkskundige evenementen organiseert.

 

De bosrijke omgeving die Oosteeklo typeert biedt tal van feeërieke plekjes. Eén daarvan is de Antwerpse Heirweg. Het samenspel van grijze kasseien, groene bomen en blauwe lucht toveren er een fonkelend samenspel van licht en schaduw. 

 

De Zulma Rondasstraat bevindt zich op wandelafstand van een warme bakker en slager, supermarkt, bushalte, lagere school, lokale brouwerij en terrasjes op het dorpsplein

ode aan een sterke vrouw

van smokkelaarster tot straatnaam

Zulma Rondas was een boerendochter uit Oosteeklo. Ze raakte betrokken bij het verzet tijdens WOI en smokkelde berichten over de grens met Nederland. 

 

Dat deed ze door briefjes in haar weelderige krullen te verstoppen. Na verraad werd ze gedeporteerd naar het concentratiekamp van Holzminden. 

 

Ze overleefde de oorlogsgruwel en keerde terug naar Oosteeklo. Een rolmodel en een vrouw met een bijzonder groot hart. 

 

Woon jij nu ook in haar straat?

interesse?

contactpersoon

Niels Raeman

0476 02 94 40 maak een afspraak

Waardebepaling

Ben je van plan om je eigendom te verkopen? Dan is het van groot belang om jouw pand grondig naar waarde te schatten. Neem contact op met ons kantoor en ontdek onze professionaliteit.